Josep Maria Teixidó, medalla al mèrit professional en la categoria d’Or pels seus cinquanta anys de col·legiació en l’exercici de la professió Graduat Social

El passat divendres dia 24 de novembre el Palau Justícia de Catalunya va acollir la solemne Cerimònia de Jura o Promesa de l’exercici de la professió de Graduat Social, així com la imposició de la Toga als nous col·legiats. L’acte va comptar amb una menció especial al nostre Director, Josep Maria Teixidó, pels seus cinquanta anys de col·legiació en la professió de Graduat Social.

La cloenda de l’esdeveniment es va dur a terme al Palau de Congressos de Catalunya amb la Nit Col·legial dels Graduats Socials, precedida per la Degana del Col·legi de Graduats Socials, Montserrat Cerqueda Serrano, que ocupa el càrrec de sòcia i directora de Pimes i Relacions Institucionals de Teixidó Associats.
En aquesta segona part de l’acte el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, va atorgar la medalla al mèrit professional en la categoria d’Or pels seus cinquanta anys de col·legiació en l’exercici de la professió Graduat Social a Josep Maria Teixidó.

NitCol.legialGraduats2023-02503
NitCol.legialGraduats2023-02512
Josep Maria Teixidó, medalla al mèrit professional en la categoria d'Or pels seus cinquanta anys de col·legiació en l'exercici de la professió Graduat Social
NitCol.legialGraduats2023-02525
ACCÉS DIRECTE ALS NOSTRES SERVEIS ONLINE