TEIXIDÓ Associats col·labora amb INSTITUT DE RECERCA BIOMÈDICA

Butlletí de notícies 05/2022

 

Empresa/Entitat: Teixidó Associats.

Nom de la persona que contesta el qüestionari: Núria Bonjorn i Teixidó, Sòcia – Directora RRHH.

A què es dedica l’empresa o entitat: Teixidó Associats és una empresa familiar amb 50 anys d’història. Ens dediquem a l’assessorament integral en totes les seves vessants: jurídic, laboral, fiscal, comptable, mercantil, gestoria, prevenció de riscos laborals i corredoria d’assegurances. Disposem  d’oficines a Lleida, Balaguer, Tàrrega i Ponts. El principal actiu de Teixidó Associats és el seu equip humà. Som un equip multidisciplinar amb més de 80 professionals de diferents àmbits (advocats, economistes, graduats socials, gestors administratius, corredors d’assegurances…) on l’especialització i la formació constant són elements claus en l’objectiu d’oferir un servei de qualitat. El nostre projecte empresarial està basat en l’experiència, confiança i innovació.

Per què col·laboren amb l’IRBLleida? El nostre model empresarial es caracteritza per la transversalitat i la consciència social, participant, promovent i patrocinant activitats culturals, esportives i socials. La nostra responsabilitat social corporativa ens impulsa a fer una aposta ferma per la branca sanitària, col·laborant amb l’IRBLleida i afavorint al conjunt de la societat.

Quina investigació / projecte / grup de recerca de l’institut voldríeu destacar i per què?  Voldríem destacar la investigació en la lluita contra el càncer, la importància de fomentar i finançar projectes d’investigació per al tractament i  la seva cura. Entenem que la investigació és clau per a combatre aquesta malaltia, amb teràpies més personalitzades, eficients i de menys efectes secundaris.

ACCÉS DIRECTE ALS NOSTRES SERVEIS ONLINE