Direcció

.

.

Josep Mª Teixidó Botigué
Graduat Social
Gestor Administratiu
Corredor d’Assegurances
Soci – Director

 

.

.


Ramon Botigué Fàbregues
Graduat Social
Soci – Director Gerent

 

.

 

.

Núria Bonjorn Teixidó
Filòloga – RRHH
Adjunta Direcció

 

.

Presentació

Amb més de 45 anys d’experiència professional al servei d’empreses, treballadors i particulars, el nostre despatx es fonamenta en copsar les necessitats dels clients, adaptant-se a les circumstàncies de cada moment. Per això, els oferim un SERVEI INTEGRAL, en les següents àrees:

· Jurídic · Corredoria d'Assegurances
· Laboral i Seguretat Social · Prevenció de Riscos Laborals
· Fiscal, Comptable i Mercantil · Medi Ambient
· Protecció de dades · Informàtica
· Gestoria · Financera

Dediquem un important esforç a la incorporació i formació constant de professionals especialitzats en cada matèria, que gràcies a les seves qualitats humanes, experiència i expedients acadèmics, poden progressar en la nostra organització. Es tracta d’un equip humà integrat per més de 60 professionals entre els que es troben: advocats, economistes, graduats socials, gestors administratius, corredors d’assegurances, auditors, tècnics superiors en riscos laborals, …

Disposem d’oficines a BALAGUER, TÀRREGA i PONTS, que ens permeten donar servei a qualsevol zona geogràfica, a més de gaudir dels últims avenços tecnològics i informàtics en organització i comunicacions, amb la finalitat de donar-los una resposta ràpida i eficaç.

Una extensa base de clients, ens dóna el prestigi professional necessari per continuar creixent i assolint noves fites de forma segura i ferma, sempre sota les nostres característiques fonamentals d’atenció personalitzada, professionalitat, confidencialitat i qualitat de servei.

Esperem merèixer la seva confiança.

 

 

Presentació

Amb 40 anys d’experiència professional al servei de les petites i mitjanes empreses, el nostre despatx es fonamenta en saber copsar les necessitats dels clients, adaptant-se a les circumstàncies econòmiques de cada moment. Per això, els oferim un SERVEI INTEGRAL, en diverses àrees:

· Jurídic · Corredoria d'Assegurances
· Laboral i Seguretat Social · Prevenció de Riscos Laborals
· Fiscal, Comptable i Mercantil · Medi Ambient
· Protecció de dades · Informàtica
· Gestoria · Financera

Dediquem un important esforç a la incorporació i formació constant de professionals especialitzats en cada matèria, que gràcies a les seves qualitats humanes, experiència i expedients acadèmics, poden progressar en la nostra organització. Es tracta d’un equip humà integrat per més de 70 professionals entre els que es troben: advocats, economistes, graduats socials, gestors administratius, corredors d’assegurances, auditors, tècnics superiors en riscos laborals, …

Disposem d’oficines a BALAGUER, TÀRREGA i PONTS, que ens permeten donar servei a una àmplia zona geogràfica de la província, a més de gaudir dels últims avenços tecnològics i informàtics en organització i comunicacions, amb la finalitat de donar-los una resposta ràpida i eficaç.

Una extensa base de clients, ens dóna el prestigi professional necessari per continuar creixent i assolint noves fites de forma segura i ferma, sempre sota les nostres característiques fonamentals d’atenció personalitzada, professionalitat, confidencialitat i qualitat de servei, …

Esperem merèixer la seva confiança.