CADIRA COL·LEGIAL a Josep M. TEIXIDÓ del Col·legi Mediadors d’Assegurances

El 15 de juny, més d’un centenar de professionals de les assegurances van celebrar la Diada de l’Assegurança en la trobada anual que organitza el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida, enguany a La Dida de Vallfogona de Balaguer. Col·legiats i col·legiades, directors territorials d’entitats asseguradores, presidents dels col·legis catalans, mediadors, corredors, agents… van gaudir d’una Diada amb la màgia com a protagonista.

Com cada any, i previ a la Diada en si, el Col·legi organitza una activitat per als directors territorials. Aquest any va constar d’un espectacle d’ombres xineses a càrrec del mag Rafa Piccola. Posteriorment, es va donar pas a la benvinguda de tots els assistents i a l’aperitiu. I finalment es va procedir a la part més protocol·lària, prèvia al sopar.

Guardons a persones i entitats, entrega de certificats a estudiants i reconeixements sorpresa van ser els protagonistes de la vetllada. Creu Roja va rebre el Cobert Solidari, una aportació econòmica del Col·legi per a destinar a l’acció que considerin. Rosa M. Barrera, responsable de RSC del Col·legi va fer l’entrega del xec a Lluis Vilarasau i Jordi Ribalta, president i vicepresident de Creu Roja a la Noguera.

Els alumnes del curs Nivell 1 van recollir les seves acreditacions i es van fer la fotografia de família amb el director i el responsable del curs Quim Puyuelo i Josep Maria Pujol, respectivament.

Quant a les entitats, Caser i Arag van rebre els seus respectius reconeixements. La primera, de la mà del seu director territorial Mariano Cuguero, va recollir el guardó a 10 anys de col·laboració amb el Col·legi. I la segona, va endur-se el premi 231 – nombre que fa referència al total de municipis lleidatans i que reconeix l’estreta vinculació amb el Col·legi. En aquest cas, també va ser el seu director territorial Juan Dueñas qui va recollir el premi.

Els col·legiats també van ser els protagonistes de la nit. Joan Antoni Santos va rebre l’aplaudiment i obsequi pels seus cinquanta anys de col·legiat; i Josep Maria Teixidó la Cadira Col·legial, un guardó destinat a una persona de la professió i escollida pels set membres de la Junta Permanent.

La Diada va continuar amb el discurs final del president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida, Javier Barberá, la màgia de Rafa Piccola i amb música per finalitzar la vetllada.

CADIRA COLEGIAL JMT TOTS
CADIRA COLEGIAL JMT1
previous arrow
next arrow
ACCÉS DIRECTE ALS NOSTRES SERVEIS ONLINE